Skip to main content

Zakelijke events bij Zand

Zakelijke events bij Zand

Bij uw zakelijke evenement kunnen we de deelnemers tot in de puntjes verzorgen.

Neem contact op

Zakelijke events bij ZAND

Bij ZAND kun je terecht voor grote en kleine zakelijke evenementen. Bedrijfsborrels of bedrijfsfeestjes, maar ook vergaderingen, heisessies of thuiswerk arrangementen kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Bij ZAND hebben we een apart af te huren ruimte die helemaal afgesloten van andere gasten kan worden. Bovendien heb je altijd goed werkende en pijlsnelle draadloze internetverbinding (wifi) en voldoende stroompunten. Ook beamers en toebehoren, flipboards en andere technische ondersteuning kunnen wij in overleg voor u regelen.

Arrangementen

Thuiswerkarrangement

€30 per persoon

Vanaf 1 persoon te boeken! Gedurende 3 uur kunt u onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten zoals stroom en wifi, koffie en thee, inclusief 1 fles mineraalwater. Na afloop kunt u een lunchgerecht naar keuze bestellen – dat zit bij het bedrag inclusief BTW inbegrepen. Ideaal als je productief wil zijn maar thuis teveel afleiding hebt. Studeren mag ook!

Vergaderarrangement

prijs op aanvraag

U kunt onze serre, met onbeperkt uitzicht op de noordzee en het strandleven exclusief huren voor een heisessie, vergadering of presentatie. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en omdat geen bedrijf hetzelfde is, en de doelen voor de bijeenkomst kunnen variëren tussen feestelijk, creatief en/of urgent nodigen wij u graag ter plaatse uit om de mogelijkheden met u te bespreken. Vanzelfsprekend ontvangen wij uw deelnemers met koffie en zoetigheden en kunt u gedurende de vergadering gebruik maken van koffie, thee, mineraalwater, frisdrank. Optioneel kunt u gebruik maken van onze beamer met toebehoren, flipover en ander presentatiemateriaal. Tussendoor kunt u gebruik maken van verschillende lunch- en/of dineropties en natuurlijk wilt u achteraf nog even napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Neemt u gerust contact met ons op, we maken graag een op-maat-gemaakte vrijblijvende offerte voor uw zakelijke bijeenkomst!

Extra’s

Welkomstdrankje

Glas prosecco €5.50 per persoon

Tequilla sunrise €9.50 per persoon

Gin&Tonic €9.50 per persoon

Bittergarnituur €1.00 per hapje

Koude borrelhapjes €1.75 per hapje

Sushi (3 stuks per persoon) €6.75 per persoon

Late night snack €3.50 per persoon (vanaf)

Bruidstaartcouvert €1.50 per persoon

Receptiearrangement €19.50 per persoon

Drankarrangement voor 2 uur inclusief 2 warme hapjes per persoon. Alleen mogelijk i.c.m. diner of feestavond

Zakelijke events bij Zand

Van bedrijfsuitje tot verjaardag of jublieum

Prijs op aanvraag Neem contact op Of bel ons direct ›
Terug naar overzicht
Close Menu

Zand Katwijk

Boulevard Zeezijde 35
2225 BB Katwijk aan Zee
Tegenover de vuurtoren

T: +31 71 401 2314
E: info@zandkatwijk.nl